Post by razzceafmomangda on Feb 20, 2022 9:01:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Water Color Sort ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Water Color Sort IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Water Color Sort 2022 version ▞▞▞
PREVIŠE OGLASA. Želite dodatnu bocu? Pogledajte oglas. Želite savjet ili poništiti? Oglas. Novi dizajn boce? Nova pozadinska tema? OGLAS. I svaki put kada završite razinu, oglasi se oglasi. Nema poticaja za završetak razine. Ne dobivate novčiće da biste nešto kupili u trgovini. Jedini način da tamo bilo što "kupite" je gledanje reklama. A ako želite savjet, dobivate samo 3 besplatno. Više i morate pogledati oglas. Ima i drugih ovakvih igrica. Iskreno, samo instalirajte jedan od njih.
Dobra igra..ali teške i jednostavne razine su pomiješane
Water Color Sort Réflexion pel
Dobra igra i lijep izbor za vaše slobodno vrijeme osim što se težina ne mijenja nakon nekoliko razina i igra ne završava slobodno vrijeme možete provesti uz nešto bolje.
To je jedna na najboljoj igri 2500 razina i daje težak izazov igraču i vrijeme brzo prolazi...nema reklama ako niste na mreži ❤ ova igra, iskreno, sviđa mi se ova igra..
Igra je vrlo zabavna, ali previše reklama,
Water Color Sort Başsındırma glr
Ne volim te reklame koje prekidaju sljedeću razinu, jako su neugodne
Zabavno je igrati, ali kada želim dobiti dodatnu šalicu kaže svaki put pokušajte ponovno sljedeći put igru džokera
Potrebno je puno vremena
Zanimljivo, ali iz dana u dan postaje dosadno
Ovo je divna igra koja ubrzava naš um
Sjajno, ali dodatna šalica bi trebala raditi jer moja nije
Igra bi bila dobra, ali ponekad se boce ne pomiču
To je vrlo zanimljiva zagonetka
Spora animacija tijekom punjenja i puno oglasa
Korištene boje su vrlo vrlo vrlo lažne, zašto ne odabrati različite boje.. nego koristiti nijanse istih boja
Uvijek igram ovu igru, ali je više neću igrati .. toliko eda zapravo može igrati igru .. m**f**r
Zanimljivo je, ali dodajte nekoliko savjeta kada prođete neke razine
Sada je smanjen na samo 2 zvjezdice zbog novog ažuriranja koje je promijenilo položaj sljedećeg gumba koji je bio lako dostupan, a sada stavite gumb za dijeljenje na njegovo mjesto. Također za tipku za poništavanje koja je prije davala 10 puta unatrag kada gledate oglas od 30 sekundi, sada daje samo 5 puta.
Najbolja igrica ikadd
Nema savjeta, nema načina da dobijete savjete samo za kupnju. Oglasi nakon svake razine prilično su neugodni. Zašto ih ne iskoristiti za dobivanje savjeta?
Vrlo dobar način za zagonetku i jačanje mozga. Sviđa mi se ovo kad želim testirati.
Previše iskačućih prozora
Ova igra opet nije lijepa. Kad odeš na višu razinu postaje gore nego teško
Zarazna igra, ali dajem joj 3 zvjezdice. Previše oglasa i ima čudan bug: nakon završetka razine, sljedeća je 2 (npr. nakon 499 lvl-a sljedeći je 501 i tako dalje) molimo popravite.
Razuman broj oglasa, igra se igra, nema razina zbog kojih želite koristiti neke bullshi tokene ili
Tako dosadne, iste boce s različitim brojevima razina... I previše reklama
Water Color Sort Dėlionė ggs
To je vrlo lijepa igra koja oduzima svo moje slobodno vrijeme, ali zašto je sada želim izbrisati je zato što nema ruku pomoći ili bonusa kada imate zalihe i možete početi ispočetka, umoran sam od toga. Zaliha na razini 185 ne može proći tu razinu
Ovo je igra ili OCTA FX kanal za oglašavanje? Znam da će biti oglasa, ali stalno iznova viđati istu reklamu je tako neugodno.. morao sam deinstalirati.
Igra je pristojna, razine postaju izazovne kako napredujete, ali ne postaju nemoguće. Glavni problem za mene su reklame, morate proći kroz 5s reklamu za svaku razinu koju igrate što je stvarno neugodno. Možda bi bilo bolje da imaju reklamu na svake 3 razine
Ima li problema na razini 80? Zašto postoji dodatni dio ljubičaste boje? Potpuno je nemoguće riješiti zbog dodatnog dijela ljubičaste boje
Stvarno mi se ne sviđaju reklame za Matchington Mansion, koji je sada poput osipa. Niti užasne mafijaške igre.
Dajem samo 1 zvjezdicu jer u oglasu postoji još jedna u igrici druga ovo je igra koju sam ikad igrao. Ne sviđa mi se ova igra😬😬😖😣😫 ali ova igra je igra uma i također je zanimljiva🤪😜
Dovoljno je lijepo, ali razine se stalno PONAVLJAJU. Iste razine s cijevima stavljaju drugim redom i nazivaju ga novim. Zbog toga nema napredovanja, dobivate slabe zagonetke s teškoćom u početku na razini 400. Mogle su ići barem s nasumično generiranim razinama... Ovo je jednostavno tužno.
Hvala za sjajne teške faze igre
Looney Tunes™ World of Mayhem משחק תפקידים jak
Cool igrica ...ali previšeoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo как oglasa...
Sjajna igra. Bilo bi bolje da je zvuk poboljšan i da ima više poteza, tj. ne više od 20 poteza u razini jedan i slično. Inače je super...
Strašno..... Oglasi svaki nakon završetka razine i ponovnog pokretanja razine. Kad vidite ovako nešto, to znači pohlepu. (Kutija za prikupljanje novca). Već imate dovoljno oglasa..., Barem skinite oglasnu intervenciju na navedenim točkama. 👎