Post by razzceafmomangda on Feb 20, 2022 9:20:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni novčići ▞▞▞
▞▞▞ Payback 2 - The Battle Sandbox 2022 version ▞▞▞
Sve igre koje sam igrao učinile su me 50% sretnim 😁 ali ova je učinila toliko sretnim 100% sretnim. Izazovi teška zabava za igranje sve što mi je stalo je zabavna, a ne realistična grafika i kako se igra sviđa. Samo želim reći hvala kreatoru ove igre hvala
Najbolje!!!!!!!!!!!! I najjače!!!!!!!!!!!!
WOW Edit1: Oh i molim vas redizajnirajte kontrolno korisničko sučelje... Super je frustrirajuće.... U svakom slučaju... VOLIM SE I dodajte gumb za skok. Samo nastavljate objavljivati ažuriranja za ispravke grešaka...koje bugove popravljate... Dodajte nove stvari... Igra postaje tako dosadna 🙄 ........-1 zvjezdica svaki mjesec dok ne dosegne 1😑
Previše oglasa. Počinje biti odvratno i gotovo uvredljivo zbog činjenice da sam nebrojeno puta platio i još uvijek imam oglase. Popravi ovo!
Velika bezumna zabava. Jedini problem je u tome što ima previše oglasa i toliko košta uklanjanje oglasa. Ako smanjite oglase, puno će ljudi igrati ovu igru. Nije ni čudo što je vrlo malo ljudi s više igrača. Molimo riješite problem s oglasom
Loše kontrole Automobili imaju jako loše kontrole. Svi gumbi su zaglavljeni u kutovima što otežava kontrolu. Također, joystick je zaglavljen na određenom mjestu za razliku od gta igrica
Dobra igra
Ova igra ima veliki problem i reklame su svaki put kada završite igru u osnovi morate gledati oglas da igra nije imala ovaj problem ja bih je ocijenio s 5 zvjezdica čak vam daje oglas kada ste u igri predvorje za više igrača oglasi se pojavljuju takooooooooooooooooooo često pa vas molimo da učinite tako da ne morate toliko gledati oglase
Sjajna igra bez bicikla ili ulaska u animaciju vozila ili ne znam plivati. Nisam siguran je li ova igra za više igrača, ali super je da se možete pridružiti ako imate dobar wifi ili internet, a glas tutoriala je ponekad pomalo nepristojan poput 'makni se debeli dupe na telefonu' igra 12
Isključite oglase
Izuzetno sam razočaran. Ovu igru igram od 2015. Nakon što sam ponovo instalirao ovu igru, primijetio sam da više ne možete zaraditi čak ni novčiće bez gledanja reklama ili kupovine za PRAVI novac. Ova igra grabi novac. Zarađujete samo 10 novčića po oglasu gdje svaka stavka u igri košta oko 100 novčića. To znači da morate pogledati više od 50 dugih oglasa koji se ne mogu preskočiti da biste kupili 5 artikala. Ova igra je otpad i nije bilo većeg ažuriranja od 2019.
Uzas
Najbola
Dobra igra
Igra je lijepa ali bi trebala biti realnija.
Tak tak
Najbolja igra ikad na svjetu
Ekstra
Najbolja igrica na planeti zemlji možda je kopija gtaV al je svi instalirajte
Sviđa mi se ova igra zauvijek i mogu dodati pilotsko odijelo i možete li dodati i odijelo kapetana i također dodati Titanic ili veliki more i ledeni breg koji može pogoditi i dodati igru lignji previšeooo i ova igra mi se jako sviđa, ali kako da radim helikoptersku utrku jako mi se sviđaooooooòooooo puno hvala 😊😊😊😊😊😊😊😊molim
Ko gta san andreas
Igra izgleda jako cool. Ali postoji dodatak nakon svakog meča koji ruši igru i morate je ponovno pokrenuti. Onda ne dobijete čak ni užasnu nagradu za gledanje.
Dakle, igrao sam koristeći Blackshark 4 telefon. Kad god se prebacim na 90hz na 144hz, brzina igre ide brzo poput brzog pokreta
Pre dobra obozavam igrat
Najgora igra Mnogo reklama Čak i ako gledam O bi trebao gledati ponovo greška Ne gubite vrijeme Molimo uklonite sve oglase
Real Gangster Crime Action fns
Zabavna igra, osim nakon nekoliko razina koje nisam mogao igrati.
ova igra je jako lijepa igra, ali grafika nije dobra pa promijenite grafiku u pravu grafiku kao što je GTA 5
Smeče od igrice
tj
Payback 2 - The Battle Sandbox არკადული witg
Ova igra je tako zabavna, ali KOJI JE, K vragu, s prokletim reklamama. OZBILJNO??ŽELIŠ DA IGRAMO OVU IGRCU ILI GLEDAMO REKLAME? A TI NAS GAMERE SILAŠ DA GLEDAMO REKLAME...Baš je sranje. Uništio cijelo iskustvo igranja.
Bože!!
Ova igra je dobra ali kontrole ponekad ne rade i previše reklama i igra nema bicikle imaju samo aute
Nikada nemojte instalirati ovo je govno od igrice
Mrzim ovu igru 🎮jer ću završiti 1 izazov i doći pogledati oglas.
Ne preporučujem
odlicna
Payback 2 - The Battle Sandbox آرکیڈ tbec
To je stvarno sjajna igra, ali jedina mana joj je to što mi ne dopušta da igram multiplayer na njoj, možete li mi reći zašto jer sam je čak i uklonio i zatim ponovno preuzeo, ali i dalje isti bs koji je vrag s tim. Opet je preuzimam 2 c wot se promijenio s ovom igrom nadam se da je puno bolja nego zadnji put kad sam je imao OH pa hajde da s njom c Wa Gwan i pustit ću ti da znaš da se sjetim
Sjećam se kada sam ovo igrao na svom tabletu, zbog čega umjesto toga dobiva 2 zvjezdice ili 1. Nekompatibilno s mojim novim uređajem, chromebookom. Očito ima ChromeOS sustav. Kad biste mogli ući i dodati neke kontrole na tipkovnici ili bilo što drugo, bio bih zadovoljan, a najvjerojatnije će se povećati ljubaznija recenzija. Samo zapamtite da svatko ima različite uređaje.
Igra je lijepa, ali ima toliko oglasa kada se vratim s utakmice ili na početku utakmice vidim oglase ovo je tako frustrirajuće
Igra je jako dobra, ali iz nekog razloga ne dobivam novčiće za izvršavanje misija u modu izazova, kampanje ili priče. Mislio sam da je tako za sve, ali moj brat ima istu igru u svom telefonu i čini se da dobro dobiva novčiće. Molim pomoć
Ova igra je dobra ako nemas gta a i sta ceti gta na mobu
Payback 2 - The Battle Sandbox Arcade rzc
Ok, dobra je igra. Ali MRZIM činjenicu da se moram mučiti svaki put kad se neki događaj završi. NE ŽELIM PRITISNITI GUMB ZA SAT OGLAS! NE ŽELIM ALI TO ZA 9$!!!!!! To je suludo! trebao bi postojati gumb ne hvala ffs osim što bi mitraljez bio dobar. GTA mobile je možda dobro ime.
to je dobra igra, ali stvarno mi treba gumb za skok za lik
a dije paybay 1
Payback 2 - The Battle Sandbox ஆர்கேட் zvu
To je jako dobra igra, ljudi kažu da ima puno oglasa što je istina, ali možete jednostavno isključiti mobilne podatke dok igrate kako se oglasi ne bi prikazivali😑