Post by razzceafmomangda on Feb 20, 2022 9:23:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават жетоните ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
El juego mas malo del mundo espero que lo mejoreis
Толкова добре, но има един начин да го направите по-добре, когато човек създаде стая, той може да избере картата, която правите вие. Това ще го направи по-добре 😃😃😃.
(моля, отговорете ми веднъж) играта е наред, но единственият проблем е, че всеки си купи пропуск за препъване и непрекъснато използва емоция за удар, прегръдка и ритник, за да можете да кажете, че това е игра плащайте и играйте, ако ги забраните, тогава може да бъде малко добре, но за сега е най-лошата игра
Тази игра е страхотна за мобилна игра, но имам добра wifi връзка и пингът все още е над 90 или 100. Освен това ме измъква от зоната, но като цяло, ако ги променят, може да е по-добра игра Също така, ако те бих могъл да променя гамата, бих искал нови и повече карти.
Най тъпата игра само ми бъква
Stumble Guys: Multiplayer Royale Azione pvaw
Играта е добра. Но работата е там, че тези, които купуват, могат да удрят други играчи, а тези, които нямат пари, да бъдат бити... тук опитните играчи не получават това, което заслужават.. Sp, моля, направете удара безплатна. .Направи го и ще му дам 5 звезди...
Контролите са ужасни, но прилична игра за откъсване. Спестете за 400 скъпоценни кожи. 100-те произволни скъпоценни камъни са просто обикновени скинове от тип пожарник. РЕДАКТИРАНЕ: Това е по-скоро като чувствителността на контролите, но благодаря за отговора.
тази игра е оп, но само един проблем е, че трябва да дадем пари за спиране на рекламите, но това е много добра игра🤩
Уау просто уау. Ако това са ботове, моля, направете ги по-бавни, защото аз съм бавен човек и е толкова досадно да губя на всеки мач 🚶♀️
Спирам да играя и да изисквам безплатни скинове, след като разработчиците въведат „Stumble token“. Което затруднява получаването на нови скинове, дори след като гледам 5 реклами за безплатни скинове, има шанс да получа дублиран скин, който след това мога да конвертирам в токени. Което също не дава толкова много.
Здравейте, Kitka Games, вашата игра Stumble Guys е страхотна, но има проблем, активирах stumble pass primium, но когато дойде новият premium pass, така че primium pass не е активен и нямам повече скъпоценни камъни, обещавам кога ще бъдете активни за всички, така че Ще оценя играта ви с 5 звезди, играта ви е страхотна.
Мразя, че играта има САМО 3 РУНДА!!!😕😠😡
Несъмнено най-добрата игра на платформата, но количеството добавки ще ви накара да полудете и в крайна сметка ще трябва да се откажете да играете.
Тази игра е добра, но има много реклами, моля премахнете рекламите и добавете още нови карти Играл съм всички карти в тази игра
Как да аи пусна рекламите, за да можете да вземете безплатните неща
Иска ми се да мога да дам 0 звезди 1. Когато играх играта, връзката ми е наистина-наистина-много добре. Но излизам от играта. И то казва. Моля, проверете вашата интернет връзка. Това не е по моя вина. Виновен е препънатият! Опитва се да ме накара да загубя. 2. Когато играя играта. И повечето от тях са трудно ниво. Спечелих само за около 20%, но губя за около 80%. Моля, коригирайте това ниво. Моля, поправете го! Защото понякога, когато съм на път да спечеля. Изгонват ме заради интернет на играта. Лошо Тази игра е слаба!!!!!!!! 👎😡 ЗА ТОВА МНОГО ХОРА ДАВАХА 1*, ЗАЩОТО МРАЗЯТ ИГРАТА ВИ!
Обичам играта и мисля, че би било по-забавно да добавя гласов чат или текстов чат в играта
тази игра е страхотна и лесна, но е бавна за мен и винаги умирам в последната част поради забавяне, но тази игра е добра през повечето време
Наистина ми хареса тази игра Много е забавна, но едно нещо мразя и това са тези реклами след всеки мач получавам тези реклами и също не мога да ги пропусна, поправете това, моля
Това е хубава игра, но нещото, което мразя, е след всеки мач, че на екрана ми изскача страхотна реклама, а другата причина е, че не можем да получим първокласен пропуск по никакъв начин, трябва да плащате истински пари за това, затова аз оцених три звезди моля подобри се
Stumble Guys: Multiplayer Royale Екшън pmu
Изпитвах проблем, при който хората ме пробиват и ме издигат нагоре. Странно е. Не мога да спечеля някои игри, защото някой в последната втора фаза чрез мен и печели. Редактиране: моят пинг и интернет връзката са добре. Редактиране на отговора: вече съм приличен в gmae. Просто не знам защо практиката има нещо общо с бъг. Но ви благодаря, че работихте по този бъг!
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles معمایی gaa
Stumble Guys: Multiplayer Royale Aksiyon idg
Можете ли да поправите грешка, която открих? Играех на ледената карта и бях прострелян от снежна топка и БЛИЗАХ в земята! Ще се радвам, ако го поправите.
Играта е много яка!!! Не мислите, а ТЕГЛЕТЕ!!!
Stumble Guys: Multiplayer Royale 액션 nxkx
Наистина забавно, особено с приятели! Това е основно мобилна версия на есенните момчета, но не се оплаквам, че поне е забавна. В по-голямата си част няма реклами и не е една от онези фалшиви игри с ботове, всъщност е реална и онлайн. Това е наистина забавна игра и ви насърчавам да я играете.
qka игра давам пет звезди🥰🤌
Започнах да играя тази игра преди 1 месец и има толкова безполезни неща, от които се нуждая sg pass, но за един ден можем да вземем само 15 gem и като гледаме 3 реклами като тази, не можем да прокараме и специалните емоции са толкова дразнещи в турнира тези, които имат удар и ритник, те ще спечелят само турнира, ние не можем, те винаги използват удари и ритници, за да ни елиминират, това е толкова несправедливо, че всичко ще остави да се спънат момчета като този, трябва да забраните ударите и ударите от турнира или трябва да дадете малко повече скъпоценни камъни всеки ден
Страхотна игра, близо до Fall Guys. Единственият ми проблем е, че ъгълът на камерата наистина е гаден в тази игра, тичам през картата и камерата не може да се справи с движенията ми, което ме кара да падам. Много се забави. PLZ КОРЕКЦИЯ
Средна
Според мен е добра игра, но просто когато има актуализации пише, че не може да се зареди и ако не може да изпрати отзиви и това е само моето мнение 😟😑😠
О, каква страхотна 👌 👏 игра, създадена от вас, в която нищо не е честно във всеки турнир или кръгове, хората, които имат пари, ще купят пропуск за препъване и ще ви елиминират чрез ритане, удряне или прегръдка, за да хвърлят във водата. Когато се боря да спечеля скъпоценни камъни, винаги ще бъда елиминиран поради удари 👊. Разгледайте го в рамките на 10 дни или ще го деинсталирате, както и от всички мои приятели на мобилни устройства, тъй като не предоставя справедлива възможност за всички или любезно предоставете стар пропуск за препъване на тези, които го нямат. ДЕИНСТАЛИРАНЕ
Мобилни игри от следващо поколение! Разработчиците на StumbleGuys се справиха невероятно добре с потребителския интерфейс и механиката на играча в играта! Онлайн мултиплейър функционалността е от най-високо ниво, като се грижи за бурната лудост, която предоставя всеки уникален мач. StumbleGuys е прекрасен хаос, който провокира няколко десетки състезателни играчи да се превърнат в стратегически щамповащо стадо! Голямо благодаря на разработчиците! Вие създадохте истински скъпоценен камък тук с огромен потенциал за по-нататъшен успех в бъдещото развитие
Оправете си гличовете!!