Post by razzceafmomangda on Feb 20, 2022 9:26:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање поена ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Clone Armies: Battle Game ایکشن ttc
Уживао сам у игри...али је изненада престала након тајландског суп бара.. Молим вас помозите.
Asian Cooking Games: Star Chef Pelihalli zhh
После суши нивоа где су остали нивои они се не откључавају 😡😡И то ме љути, оцењујем један бцоз после нивоа суши не наставља се даље
Здраво, играм ову игру од годину дана... Али сада је било тешко освојити ниво... За сваки ниво морам да користим појачивач😡... Плззз поправи то
Невероватна игра! Нивои су веома забавни, а храна изгледа тако укусно 😋
То је заиста невероватна игра... Једноставно ми се допала... Буквално сам завршио све нивое... Било би лепо да се следећи ресторан ажурира
ова игра није толико изазовна као индијска куварска звезда.... такође графички, више ми се допала индијска куварска звезда
Стимулативно и узбудљиво! Неки нивои су веома тешки без обзира колико сте брзи, док су неки нивои веома лаки чак и ако сте спори. Завршени сви нивои.. чекају следеће!
Зашто се зауставио на нивоу 120?
Тако невероватна игра, добра је чак и од пубг-а. Али, молим вас, објавите нове нивое, чекајући нове ресторане. Такође играм вашу индијску куварску игру, такође је веома заразна и има толико нивоа. Намирнице такође изгледају укусно. Заиста добар графички дизајн. Заиста ми се допао твој рад. Пуно најлепших жеља.
Управо инсталиран и почео да се игра од 2 дана. За сада је стварно добро. Али мислим да се кључеви у игри не би требали понављати изнова и изнова. Али генерално добар концепт, добра анимација и добар туторијал. Волим ову игру 😊. Надам се да ће бити више развоја у игри.
Заиста сам импресиониран овом игром. Иако сам играо само 3 нивоа, свидела ми се игра. И такође волим време кувања резанаца, мислио сам да ће бити потребно најмање 10 секунди да се резанци кувају без икакве надоградње .али стварност је била да се кува за само 5 секунди.и добра вест је да ћу преузети још једну вашу апликацију.очекујем још ажурирања 😍
То је забавна игра, али имам неке ствари које ми се не свиђају и неке од тих ствари наводим овде. То је такође разлог зашто сам га оценио са 3 звездице. Не свиђа ми се како се резанци скувају дуго, посебно ми се не свиђа како се очи тог човека претварају у црвендаће када га послужите, лично мислим да је то језиво, и не свиђа ми се што је потребно много времена за утовар у следећи свет. Али зато сам је оценио са 3 звездице иако ми се игра свиђа.
То је лепа игра за малу децу.
Preuzeti knjige Housekeeping & Leisure - Cooking ...
Није добро.
Заиста ми се свиђа ова игра. Оцењујем игру са 5 звездица. Када играм и зауставим игру, то ме враћа на игре које сам већ одиграо. Молим те поправи ово да бих могао да наставим да играм. Хвала
У почетку је добро, али касније. Није добро функционисало. Увек се учитава.
The "Fabulous" Nadia White devours the... | Фејсбук - Facebook
Волим ову игру. Али шта је следеће од индијског ресторана? Стално чекам и фрустрирајуће је чекати дуже. Ово је једина игра коју само играм. Ако потраје дуже, деинсталираћу га и преузети неке игре. Надам се да ћете ажурирати ову игру што је пре могуће.
За сада уживам у игри, али још увек нисам далеко са нивоима. Надам се да нећу морати да се заглавим на вишим нивоима као друге игре кувања.
Завршио сам ниво 150 и сматрам да је ова игра забавна. Надам се да ће ажурирање бити објављено што је пре могуће како би више ресторана било доступно. Једва чекам да поново играм. 👍
Ова игра је заиста фантастична. Ја и моја сестра смо много волели ову игру. Нестрпљиво сам чекао да одем у Индију и играм нивое и такође сам играо ниво. Али једна ствар која ме је јако засметала је да мора да види рекламу за дупле поене и многе ствари.
Asian Cooking Games: Star Chef Παιχνίδια arcade qwls
Супер игра и глатка брза графика! Али слика о храни би требало да буде стварнија. Драгуље у почетку треба дати више. Ни један није волео да се игра..
Зашто се пакет Хаппи Еартх 🌎🌍 не отвара у игри 🎮?Заглавио се на 30 нивоу...
знаш шта, стварно волим ову игрицу као да озбиљно не могу да престанем да је играм 😩✋🏻 али ствар је у томе што мрзим када се огласи изненада појаве иако је не играм, али у реду је јер и теби треба новац јел тако. бтв, мислим да би требало да додате гоогле плаи у ову апликацију како бисмо се могли пријавити кад год пожелимо и некако је лакше пријавити се него Фацебоок. надам се да можете разговарати о томе. волим игру ♥♥
Ова игра ми одмах пада након што сам притиснула старт. Стварно желим да играм ову игру
Где је следећа продавница после Тајланда? Колико недеља сам чекао?
Ова игра је веома лепа. Графика је такође веома добра. Лако се игра и изазива зависност. Програмери ове игре су веома љубазни и корисни. Увек вам помогну око било каквог проблема са овом игром чим их контактирате. Игра је тако забавна. Препоручује се инсталирање и играње. Тако је забавно.
Волите ову игру!! Сјајна изазовна игра како нивои расту!!
Жао ми је због ове једне звездице, али не могу да отворим игру када отворим. молим поправи ову игру!
Ово су моје омиљене врсте игара. До сада је било одлично. Веома сам разочаран што ажурирања не долазе довољно брзо за мене, чекао сам остатак Индије најмање 10 дана...
Волим игру, али сам већ завршио све нивое. Када ће учитати нове нивое? Чекао сам сада тако дуго. Планирам да деинсталирам јер само користи складиште мог телефона, али више не може да игра игру. Надам се да ћете га отпремити што пре или ћу једноставно деинсталирати.
Asian Cooking Games: Star Chef Arcade oaqk
#four 212cc predator engine mounting plate, Nagano japanese restaurant ... Kids star wars shadow guard costume, Singular definite article italian food.
Врућа листа 2013 - Vivit tours
FACTSHEET PREMIUM-EN - 1A Travel
Лепа игра, али рекламе су смх, волео бих да нема све ове проклете рекламе тбх
Веома једноставна игра воли је
Ја сам на последњем нивоу и неће се учитати да бих могао да победим игру. Морате наставити да играте исте нивое изнова и изнова.
ЛОША ИГРА, СЕРВЕР СЕ УВЕК квари, играо сам тако тешко да бих постигао гол у Греат Цоин Цоокоут-у у ресторану Цакес Цорнер 23965, али резултат није ажуриран да би се забележио!! Ово је изузетно варалица! Жели само да ваш новац купује драгуље од њих, купује новчиће и купује појачиваче, али они то никада неће признати! Тим за корисничку подршку је још најгори! Нема одговора уопште не реагује. Зато саветујем свима НИКАДА НЕ преузимају ову глупаву игру!!. Не вреди чак ни 1 звездицу! Требало би да буду - (негативних 100)
Кухарски тим За Андроид.
Кса"тр1хнб. Кеене не 😰😥😵😵😍😹🔄☑
Храна изгледа стварно добро проклето. Када скролујем и завршим ранију фазу, искачући прозор ће ми рећи да је представа најновија следећа, што мислим да је заиста досадно. Не постоји водећи одбор који га чини мање конкурентним и не изгледа као да има много смисла
Disney,Encore Official Water Park&Golf Holiday Vacation Villa ...
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon - Google Play
Волим ову игру, али сам до последњег нивоа чекајући нови ресторан, због чега сам дао само 4 звездице. Данима сам проверавао сваки дан. Када је следећи ресторан доступан?
У почетку ми се ово свидело. али сада сам на 275 нивоу Индије. Траже драгуље за сваки ниво од сада па надаље. И не само то када покушавам да добијем драгуље гледајући рекламе, не приказује никакве додатке иако сам повезан на интернет. Молимо вас да погледате ово. Ако губим све животе на једном нивоу због недоступности драгуља. Деинсталирам ову игру
Одлична игра! То је један од мојих омиљених. Волим што могу напредовати до сваког нивоа и сакупљати драгуље по потреби. Немојте то мењати, иако не могу да сачувам на Фејсбуку или било шта друго. Ово треба поправити. Чекам нови ресторан. Пожурите и додајте још ресторана.
Нема других земаља само Јапан и Кина