Post by razzceafmomangda on Feb 20, 2022 8:58:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več primogems ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Do nedavnega sem res užival v igri, zdi se, da se ni posodabljala od oktobra, tako da zdaj nimamo več možnosti kupiti mesečnega bonus paketa, ki vam je dal orožje in podobno in ni bilo dodanih nobenih novih stopenj in zadnji rešite izziv zajca ustavil sem se pri zadnjem, tako da ne kaže, da ste ga dokončali, tako da lahko vidite, ali so bili dodani novi, z možem sva poskusila z drugimi in jim nista niti približno tako všeč, saj jo igramo že nekaj časa in res uživaj
Zelo zasvoji, a na dober način 🤣🤣 V 2 tednih sem prišel do stopnje 1040, da nisem našel več ravni....
No, to igro sem živel, vendar sem predolgo čakal na posodobitev. Ali bomo dejansko dobili posodobitev?
Preveč enostavno, a nekaj brezumne zabave
Igra je zabavna in dobro narejena, vendar zaradi lažne reklame ni to, kar pričakujete.
Pot do številnih oglasov. Presežete raven, ki jo potrebujete za ogled oglasa.
Še vedno ni posodobitve. Za to igro ne bom več porabil časa ali denarja. 5-krat sem poslal sporočilo in nobenega odgovora, kdaj bo posodobitev.
Precej zabavna igra. Rad bi videl možnost shranjevanja prek Googla play. Nimam Facebooka, zato ne vem, ali se moj napredek shranjuje.
Iskal sem nesmiselno zabavo, vendar postane frustrirajuće.
To je najboljši brick breaker, kar sem jih kdaj igral.
Posodobite moj pregled, ne morem preseči te ene ravni, ker igra vedno zmrzne in noče delovati. Edini način, da ga lahko prepričam, da naredi karkoli, je, da plačam njihovih 200 kovancev, da razveljavijo dejanje, ki sem ga pravkar naredil. Vsakič, ko sem se moral umakniti in se vrniti, bi izgubil svoj niz, ki sem ga naredil, tako da sem izgubil ves zagon na turnirju.
Zabavno, a čez nekaj časa polno oglasov
Nisem prepričan, če bom obdržal igro. Zaradi preveč tekmovanj igra ni tako prijetna. Iz sproščujočega se je spremenilo v stresno zaradi poskusa »zmagati« vse. Nisem tekmovalna oseba. Rad letim solo. Mogoče bom poiskal kaj drugega. Lepa igra pa vseeno.
Grafika vseh teh iger iz te skupine. Popravljajte se vedno boljši, VENDAR mi igra ne dovoli uporabljati svojega wacom style.stylus za serijo samsungNote, kar je zame velika pomanjkljivost. Igranje je odlično - igra, ki razbija opeke, ni veliko za povedati
Nesmiselna lahka igra, dobesedno samo vrzi kamor koli in zmagaš, izguba časa.
Ni slabo, vendar pri zadnji posodobitvi aplikacija ni bila odprta več dni in jo je bilo treba znova zagnati po vsaki odigrani ravni.
V tej igri sem užival dovolj, da sem kupil zlato karto za to sezono. Jaz sem na 300 stopnji nekaj. Nocoj je morda moja zadnja noč, ko jo igram. Več kot 6000 kovancev je skrivnostno izginilo! Kar naenkrat je pisalo, da imam 0.
Če ste eden tistih lenuh, ki zbirajo brezposelnost, medtem ko mi ostali delamo, potem je to igra za vas, da preživite čas na svojem kavču. To je enostavno igrati
Zabavno tudi gledajte med igranjem 😅
Nekaj časa zabava, nato pa vedno znova reciklira iste ravni. Poleg tega morate plačati pravi denar, da uporabite polovico stvari, ki jih zaslužite v igri.
Nimam epilepsije, toda ta igra bi vam prinesla napad epilepsije iz vseh svetlečih luči brez opozorila
Home Design: House Decor Makeover እንቆቅልሽ afxp
Odvratno, koliko oglasov je v tem. Drugače pa super igra. Z veseljem dam 5 zvezdic, če odstranite oglase
Kul igra, prijetna, zabavna in nova igralna izkušnja.
lepo
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arcade zldn
Dajem samo dve zvezdici, ker mi ta igra ni uspela. ne more doseči, da bi cilj pravilno deloval. Zdi se, da gre strelec v nasprotno smer kot jaz krmaram
Zabavno je, vendar obstaja veliko videoposnetkov, za katere lahko dobite nagrade. Vendar ni več ravni za igranje. Kdaj bo več stopenj
Kupljeno v igralnih predmetih, neomejeno število artiklov, 4 ure pozneje ga ni več. Toliko o neomejenem ničemer.
Odlična igra, vendar veliko oglasov
V redu je.
Brick Ball Blast: Ball Crusher আর্কেড emd
Skoraj 2 meseca od zadnje posodobitve. Obtičalo v čakanju na več ravni po zaključku 2745
To je zelo dobro, vendar ga je težko narediti
Kar naprej visi.
Brick Ball Blast: Ball Crusher Аркадни ggl
... tend ball mill; tend bar drawing machine; tend belt branding machine ... test dental instruments; test edge crush; test electrical equipment
Odlična igra, vendar se je novoletna posodobitev zapletla v življenja. 6 življenj izgine, ko igrate oglas, da dobite 100 žogic in ne morete več napredovati. Ogledati si jo je treba, a poleg tega ig je prijetna igra.. prosim, razvrstite jo kmalu in Vrnil se bom, da ga ponovno igram, ker ga trenutno ni mogoče igrati.