Post by razzceafmomangda on Feb 20, 2022 9:05:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Manor - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju zlato ▞▞▞
▞▞▞ Candy Manor - Home Design 2022 version ▞▞▞
Još uvijek učim, za sada je u redu
Super je samo neznam gdje je zapelo nakon 2177 levela.Neće više da se ureduje i ako odigram nivo i zaradim dovoljno zvjezdica.
Treba još ispravki pogrešaka
Sviđa mi se ova igra, ali nastavite zatvarati nakon što ste igrali neko vrijeme i izgubite svoju zvijezdu, onda moram čekati kao dan prije nego što ponovo proradi kako treba prije nego što počne iznova, popravite
Candy Manor - Home Design Casual gzf
Volim ovu igru! Igra je prolazna ili neuspješna, bez brige o novcu, bodovima, razinama, nedostižnim kutijama s blagom, itd. VOLIM TO. Igre vas ponekad isključe i izgubite svoju zvijezdu.
Nova preuzimanja ove igre oduzimaju puno vremena. Odabir potpuno novog namještaja preuzima puno vremena
Ne možete nastaviti igrati ovu igru jer je pločica sa zadatkom prazna i neće pokazati što trebate učiniti u posljednja 4 dana.
Volim to. Sjajna grafika i mnogo brže između razina.
Candy Manor - Home Design કેઝ્યુઅલ fxu
Zašto ste svi morali povećati broj zvjezdica potrebnih za ukrašavanje dvorca? To uopće ne pomaže igri, samo je čini dosadnom zahvaljujući što ste uništili vrlo dobru igru lošim ažuriranjem. Ne preuzimajte THRASH!!!!¡!
Uživam u ukrašavanju igrica.... OVA igra neka budem kreativan. Uživao sam.
Igra je zanimljiva, dodaci se rađaju. Točno
Ova igra je jako dobra ali ima puno reklama
Vrlo lijepa aplikacija za odvraćanje misli od stresa, ali zašto ne možete povećati startove jer što više ukrašavate početak se povećava, pa pretpostavljam da će biti bolje ako zgužvam zvjezdice zarađene nakon svake utakmice
Sviđa mi se, ali jedna stvar iako ima previše oglasa
Potion Punch 2: Magic Restaurant Cooking Games আর্কেড pej
Tek sam ga počeo igrati, komentirat ću s vremenom.
Protiv: 1.previše oglasa 2.zahtijeva puno zvjezdica Prednosti: 1:jednostavne razine (što mogu cijeniti jer sam preuzeo ovu igru za aspekte ukrašavanja) 2.Ok dizajn
Nije loše, ali znakovi su vrlo dosadni
Razočaran izborom tepiha!
Nevjerojatno što se događa?. Vratite se igri. I auto sudar s elektrificiranim vratima. Nije moguće izvršiti renoviranje. Vjerujem da ove propuste treba riješiti. Dakle, dok nije gotovo Adonis amigo DEINSTALIRAN
Dobro. Ali imam skoro 200 zvjezdica i igra mi ne daje nikakve zadatke.
Volite ovu igru. jedini problem u vama. ne dajte dobar iznos za dulje igranje (žetoni) ponestane ih je ludo.
Izvrsna igra posebno za mlađe igrače, ploče su pogodne i zabavne za igranje. Ali zadnjih tjedan dana ili otprilike na svakoj drugoj ploči igra se gasi i ako se to dogodi odmah nakon što pobijedite ploču, nećete dobiti svoju zvijezdu
Zabavno je, ali put do mnogih reklama.
캔디 매너-홈 디자인 캐주얼 게임 hel
Igra uvijek staje i počinje iznova, ali je bolja
Vrlo zabavna igra. Nema mnogo oglasa na početku, ali se više oglasa pojavljuje kako se igra nastavlja. Opet sam hakiran. Još uvijek je zabavno igrati. Hvala.
Onako
Ima gomilu kvarova morao je deinstalirati.
Pojavljuju se nasumični oglasi i bez nagrade, brišu se nakon 5 minuta igranja
Obožavam ovu igru, nova sam, ali sigurno ću uživati 😍
Previše igre za cijelu kuću
Zanimljivo super
Igra je zabavna, ali kada morate platiti zvjezdice za svaku pojedinu stavku, postaje pomalo dosadna i frustrirajuća. Ako ste dali za kupnju stolica, nabavite sve četiri ili šest odjednom umjesto da ih morate kupovati jednu po jednu. Igra više nije zabavna. Došao sam do toga da više nema zadataka. Jesam li dovršio glupu igru?
Volim ovu igru! Tako ga je teško odložiti. Želim je igrati cijelo vrijeme.
Sviđa mi se igra samo prema mnogim dodacima!
Napravio sam traku i pogledao video i ne vidi koji sam trak odabrao. Skinut ću igru jer to nije ono što želim. Kada igrate penny and flo, dobivate ono što odaberete čak i nakon videa. Uživao sam u igri prije problema.
Tako je zabavno igrati, pa predlažem da vi djeco igrate ovo je vrlo zabavno i uzbudljivo
Konstantna odustajanja čine igru vrlo frustrirajućom. Uživam u igrama dizajnera interijera, ali mogu igrati samo jednu igru i moram ponovo otvoriti igru, riješite ovaj problem
Jednostavno volim to. Osjećaj je kao da nastavite igrati cijelo vrijeme. Samo se jako zabavljam. Jednostavno volim taj dizajn doma.
Sviđa mi se igra, ali bi dobro došla neka poboljšanja
Sviđa mi se grafika i da razine nisu preteške.
Zašto moramo čekati na više razina, kladim se da smo plaćali gotovinom za njih, oni bi bili dostupni čim se plaćanje izvrši tako što ćete nas ostaviti da skupljamo zvijezde očito vam nije stalo do ljudi koji igraju vaše igre i iz tog razloga mogu dajte samo minimalni mogući broj, tj. jednu zvjezdicu u nečemu što bi bila igra s pet zvjezdica
Išlo je dobro, ali sada mi ne dopušta da preuzmem namještaj za novo mjesto pa ne mogu potrošiti svoje zvijezde. Ne dopušta mi da ga preuzmem bez obzira što radim